Împreună și unul pentru altul!

Înscrie-te online aici până la 1 iulie 2019

 

Tabăra de tineret Magis este organizată în fiecare an de către iezuiții din România cu scopul de a favoriza experiențe de descoperire a lui Dumnezeu și de autocunoaștere prin activități spirituale, recreative, artistice, sportive. Anul acesta întâlnirea va avea ca motto „Împreună și unul pentru altul!”. 

PERIOADA. Întâlnirea se va desfășura în două etape:

  • 20-25 iulie: Experiențe Magis în diferite locații din țară
  • 25-28 iulie: Festivalul Magis la Centrul Manresa din Cluj

CINE POATE PARTICIPA: tineri cu vârsta între 16-30 de ani.

CE TE AȘTEAPTĂ LA MAGIS:  În prima etapă, îți propunem să alegi între diferite experimente posibile: pelerinaj în munții Trascăului, Ora et labora la Ghimeș, studiu biblic la Centrul Manresa, și altele care vor fi specificate… În partea a doua, ne vom aduna cu toții la Cluj Napoca pentru a sărbători împreună Hramul Sf. Ignațiu.

Programul zilnic va cuprinde momente de rugăciune, activități fizice, conferințe, împărtășire, etc., care îți vorda posibilitatea de a-ți face noi prieteni, a te descoperi mai mult pe tine însuți și a-l cunoaște mai bine pe Dumnezeu.

CÂT TREBUIE SĂ PLĂTESC?

Taxa de participare este de aproximativ 300 RON. Această taxă include cazarea și masa în cadrul experimentelor și a Festivalului Magis de la Cluj. Nu include transportul către Cluj.

Cei cu posibilități financiare mai bune pot oferi mai mult. Cei care nu dispun de întreaga sumă să se adreseze organizatorilor. Banii nu trebuie să fie un impediment pentru participare.

MODALITATEA DE ÎNSCRIERE

Te rugăm să completezi formularul de înscriere până la 1 iulie 2019.

Înscrierea este valabilă și locul este confirmat doar după ce este achitată suma de 300 de lei. Aceasta se va face prin ordin de plată sau transfer bancar către următorul cont: RO27BTRL01301201H51394XX, titular fiind HERCIU VASILE. Adăugați la mențiuni Numele, Prenumele și Magis 2019.

Pentru a valida înscrierea, vă rugăm să trimiteți prin e-mail la adresa magis@iezuiti.ro o poză a ordinului de plată, data și locul unde ați efectuat plata.

PERIOADA DE PLATĂ1 mai – 1 iulie 2019.

CE TREBUIE SĂ ADUC CU MINE?

După validarea înscrierii, participanții vor fi contactați de către organizatori, care le vor furniza toate detaliile necesare.


Click aici pentru formularul de înscriere