Magis 2018

Înscrie-te online aici până la 1 iunie 2018

 

Tabăra de tineret Magis este organizată în fiecare an de către iezuiții din România cu scopul de a favoriza experiențe de descoperire a Dumnezeului celui viu și de autocunoaștere prin activități recreative, artistice, sportive și spirituale. Anul acesta întâlnirea va avea ca motto „Harul tău mi-e de ajuns!”, inspirat dintr-o rugăciune a Sfântului Ignațiu de Loyola. Participanții vor putea lua parte și la Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic de la Satu Mare.

 

PERIOADA: MAGIS Cluj Napoca 22-25 iulie; INTC Satu Mare 25-29 iulie.

Participanții care se înscriu până la 1 iunie vor putea fi prezenți și la INTC împreună cu tinerii Magis.

CINE POATE PARTICIPA: tineri cu vârsta între 16-27 de ani.

CE TE AȘTEAPTĂ LA MAGIS: Trei zile de activități distractive, sportive, artistice și spirituale, cu posibilitatea de a-ți face noi prieteni, a te descoperi mai mult pe tine însuți și a-l cunoaște mai bine pe Dumnezeu.

CÂT TREBUIE SĂ PLĂTESC?

Taxa de participare este de 300 RON. Această taxă include participarea la Magis, transportul spre Satu Mare, cazare, masă și rucsacul pelerinului INTC. Cei cu posibilități financiare mai bune pot oferi mai mult. Cei care nu dispun de întreaga sumă să se adreseze organizatorilor. Banii nu trebuie să fie un impediment pentru participare.

MODALITATEA DE ÎNSCRIERE

Te rugăm să completezi formularul de înscriere până la 1 iunie 2018.

Înscrierea este valabilă și locul este confirmat doar după ce este achitată taxa de 300 de lei. Aceasta se va face numai prin ordin de plată la orice sucursală BCR în contul următor: RO73RNCB0106026613160001, titular fiind Ordinul Călugăresc Catolic Societatea lui Isus. Adăugați la mențiuni Numele, Prenumele și Magis 2018.

Pentru a valida înscrierea, vă rugăm să trimiteți prin e-mail la adresa magis@iezuiti.ro o poză a ordinului de plată, data și locul unde ați efectuat plata.

PERIOADA DE PLATĂ1 mai – 1 iunie 2018.

CE TREBUIE SĂ ADUC CU MINE?

După validarea înscrierii, participanții vor fi contactați de către organizatori, care le vor furniza toate detaliile necesare.

Minorii trebuie să aducă cu ei declarația cu acordul părinților. Această declarație este obligatorie pentru participarea minorilor la Magis și INTC.


Click aici pentru formularul de înscriere

Click aici pentru declarația cu acordul părinților