Meditația Zilei

Publicatla 20 September 2022

Marți, 20 septembrie 2022

Luca 8, 19-21: ,,În acel timp, au venit la Isus mama şi fraţii lui şi nu puteau să ajungă până la el din cauza mulţimii. I s-a făcut cunoscut: “Mama ta şi fraţii tăi stau afară şi vor să te vadă”. Dar el le-a răspuns zicând: “Mama mea şi fraţii mei sunt aceştia care ascultă cuvântul lui Dumnezeu şi îl îndeplinesc”.

Cuvântul Domnului din această zi ne comunică faptul că Isus a prețuit infinit mai mult legătura spirituală decât legătura de sânge. Frații Lui sunt toți aceeia care ASCULTĂ și, mai ales, ÎNDEPLINESC cuvântul Lui Dumnezeu! Suntem chemați, prin cuvintele Mântuitorului, să ne detașăm de cele lumești și să ne unim în duh și în adevăr cu toți semenii noștri care cred în Dumnezeu!

Rugăciune: ,,Doamne Isuse, de câte ori am pus mai presus nevoile familiei mele de sânge decât nevoile fraților mei care au avut nevoie disperată de ajutorul meu? Te rog, Doamne Isuse, luminează-mă și ajută-mă ca pe viitor să mă unesc în cuget și rugăciune, dar mai ales în fapte, cu toți frații și surorile mele care ascultă de Tatăl, de Tine și de Spiritul Sfânt!! Amin!

Exprimaţi-vă opinia