Meditația zilei

Publicatla 30 June 2021

Miercuri, 30 iunie 2021

„Ce ai cu noi, Fiu al lui Dumnezeu? Ai venit aici înainte de vreme ca să ne chinuieşti?” ( Matei 8, 29)

Cu toții suntem fiii iubiți ai Tatălui Ceresc, și precum un părinte își iubește nespus copilul, așa și Creatorul nostru ne privește cu compasiune și așteaptă „Fiat-ul” nostru cu privire la planul pe care ni l-a pregătit fiecăruia. Se întâmplă adesea ca „demonii” să ne împiedice în ascultarea felului în care Dumnezeu ne vorbește și ne cheamă la El, iar acest proces de creștere să fie unul anevoios, cu abateri de la drumul principal. Dar cine sunt acești demoni de fapt? Ce ne împiedică de fapt să acceptăm că dragostea și harul lui Dumnezeu sunt suficiente pentru desăvârșirea noastră? Ego-ul nostru este ca un voal de înșelăciune care ne obstruează simțurile ce sunt niște instrumente măiestre ce ne aduc mai aproape de Dumnezeu.

Printr-o golire de noi înșine, cu o minte aliniată sufletului nostru, vom putea simți prezența lui Dumnezeu în viața noastră și astfel să ne îndreptăm pașii pe drumul cel mai scurt care ne conduce către Sursa existenței noastre.

Rugăciune

Ia-mi, Doamne, și primește, toată libertea mea. Memoria, mintea și voința mea toată. Tot ce am sau ce posede din darul tău. Ție, Doamne, ți le înapoiez;toate ale tale sunt; dispune de ele după bunul tău plac. Dă-mi numai iubirea și harul tăuși mi-e îndeajuns.

595916 SharesLikeCommentShare

Exprimaţi-vă opinia