Meditația zilei

Publicatla 17 June 2021

Joi, 17 iunie 2021

Mt 6, 9: Voi deci aşa să vă rugaţi: „Tatăl nostru, care eşti în ceruri,sfinţească-se numele tău!”

Isus ne încurajează să rostim zilnic rugăciunea Tatăl nostru simțindu-ne cu toții frați și adresându-ne Tatălui cu libertate interioară. Astfel nu vom căuta mai întâi binele nostru, ci Împărăția lui Dumnezeu și mântuirea fraților noștri.

Să medităm astăzi la fiecare fragment din rugăciunea Tatăl Nostru, pentru ca atunci când o rostim să fie mai mult decât o poezie pe care am învățat-o când eram mici.

Rugăciune: NU SPUNE TATĂL NOSTRU, DACĂ…

Nu spune Tatăl Nostru, dacă în fiecare zi nu te comporți ca un fiu. Nu spune nostru, dacă trăiești izolat în egoismul tău.Nu spune care ești în ceruri, dacă te gândești doar la lucrurile pământești. Nu spune sfințească-se numele tău, dacă nu îl onorezi. Nu spune vie împărăția ta, dacă îl confunzi cu succesul material. Nu spune facă-se voia ta, dacă nu îl accepți în momentele de durere.Nu spune dă-ne nouă astăzi pâinea ta, dacă nu te preocupi de persoanele care suferă de foame. Nu spune și ne iartă nouă greșelile, dacă încă porți ranchiună către fratele tău. Nu spune și nu ne lăsa să cădem ispită, dacă ai intenția de a continua să păcătuiești. Nu spune eliberează-ne de cel rău, dacă nu iei poziție împotriva celui rău. Nu spune Amin, dacă nu iei în serios cuvintele Tatălui Nostru.

434311 SharesLikeCommentShare

Exprimaţi-vă opinia