Meditația zilei

Publicatla 25 February 2021

Joi, 25 februarie 2020

Mt 7,8: „Căci oricine cere primeşte; cine caută găseşte; iar celui care bate i se va deschide.”

Isus ne încurajează să stăruim în căutările noastre și să nu renunțăm înainte de a fi încercat toate posibilitățile. Rugăciunea este un element important prin care noi stăruim, ea atrage asupra noastră prezența Spiritului Sfânt, care ne călăuzește în drumul nostru de fiecare zi. Rugăciunea este ca oxigenul vieții și este bine să ne rugăm mereu, chiar și atunci când nu simțim nimic sau când ușile nu ni se deschid…Procedând astfel, sufletul nostru continuă să „respire” și să trăiască în prezența lui Dumnezeu.

Să-L căutăm pe Isus, cu o inimă bucuroasă și sinceră, exact acolo unde fiecare dintre noi își desfășoară activitatea de fiecare zi; în acest context, și nu în altul, El se lasă găsit.

Dumnezeu ne poate surprinde în momentele și împrejurările hotărâte de El. Cât sunt de atent/ă la semnele și la lucrarea lui Dumnezeu în viața mea?

Rugăciune

Învaţă-mă Doamne tăcerea s-ascult Când viaţa-i ocean ce vuieşte… Să caut pacea Ta în al lumii tumult, Tăcerea din şoapte să ştiu să ascult Când Spiritul de Tine-mi vorbeşte!

Exprimaţi-vă opinia