Meditația zilei

Publicatla 23 January 2021

Sâmbătă, 23 ianuarie 2021

Mc 3, 21: „Când au auzit ai săi, au venit să-l ia, căci spuneau că și-a ieșit din fire”.

De multe ori, atunci când facem ceva ieșit din comun pentru alții, de exemplu, un sport extrem, sfidarea legii gravitaționale, ceva ce e de pus în Cartea Recordurilor sau când trebuie să alegem o facultate sau chiar starea de viață, avem de trecut câteva obstacole. Printre ele chiar familia noastră pare că nu ne înțelege. Uneori și prietenii. Sau poate că ne susțin, însă cu siguranță e mereu o probă de trecut care apare din senin.

Cu Isus, lucrurile au stat la fel mai mult sau mai puțin. Pe când era în vârful misiunii Sale, a vestirii mântuirii, exact atunci “ai săi”, au venit să-l ia și, mai strigător la cer, crezând “că și-a ieșit din fire”. Isus vine cu un semn de speranță pentru fiecare dintre noi. Ne încurajează prin exemplul Său. Ne învață și pe noi să nu fim egoiști cu El, să nu ținem pentru noi ce primim, ci să dăruim sau să ne dăruim așa cum El a făcut. Ce mod frumos de a-și petrece timpul a ales! Să stea în mijlocul mulțimii și să anunțe Vestea cea Bună.

Te-ai gândit vreodată că Isus are nevoie de tine pentru a anunța Cuvântul Său?

Rugăciune

Doamne, dăruiește-mi curajul Tău pentru a putea face alegeri radicale! În lume e nevoie de oameni care să stea lângă Tine și să arate aproapelui Iubirea Ta!

Exprimaţi-vă opinia