Apostolatul Rugăciunii Luna Decembrie 2020

Publicatla 2 December 2020

Rugăciunea oferirii zilei

Preasfântă Inimă a lui Isus, eu îți ofer

prin mijlocirea Inimii Neprihănite a Mariei,

Mama Bisericii, în unire cu jertfa euharistică,

rugăciunile și munca, bucuriile și suferințele acestei zile:

pentru iertarea păcatelor, pentru mântuirea tuturor oamenilor,

prin harul Spiritului Sfânt, spre slava lui Dumnezeu Tatăl. Amin.

 

Intenția de rugăciune a Sfântului Părinte Papa Francisc pentru luna decembrie: Pentru evanghelizare și viața de rugăciune
Să ne rugăm pentru ca relaţia noastră personală cu Isus Cristos să fie hrănită din Cuvântul lui Dumnezeu printr-o viaţă de rugăciune.

Tată atotputernic, îți mulțumim pentru darul rugăciunii, pentru această relație personală cu Tine; îți mulțumim că ai vrut să fim copiii Tăi adoptivi în singurul Tău Fiu, Unul Născut, în virtutea darului Spiritului Sfânt primit la Botez!

Pentru faptul că ne-ai creat pentru Tine, noi  ne găsim împlinirea doar în întâlnirea cu Tine. Ajută-ne să redescoperim valoarea tăcerii în dialogul cu Tine!

O, Isuse Cristoase, care ne-ai lăsat comemorarea pătimirii, a morții și a învierii Tale în Sfânta Euharistie, Te binecuvântăm pentru că ne oferi bucuria unei întâlniri personale cu Tine, prin Cuvântul și Pâinea vieții veșnice!

Prin retragerea Ta în rugăciune, ne-ai arătat modul Tău de a rămâne în comuniune cu  Tatăl; învață-ne cum să ne rugăm și să ne corelăm viața cu misterul crucii Tale, pentru ca împreună cu Tine să aducem laudă vie plăcută Tatălui!

O, Spirite Sfinte, amintește-ne că din sânul tainic și tăcut al Tatălui izvorăște Cuvântul etern, Isus, pe care Tu îl faci să răsune în inimile noastre!

O, Marie, Femeia Euharistiei și Fecioară a tăcerii, roagă-te pentru noi să devenim persoane euharistice! Amin!

Exprimaţi-vă opinia