Meditația zilei

Publicatla 12 November 2020

Joi, 12 noiembrie 2020
In 15,5ab: „Eu sunt viţa, voi sunteţi mlădiţele, spune Domnul. Cel care rămâne în mine şi eu în el, acela aduce roade multe.”

Metafora viței-de-vie ne reamintește de importanța legăturii noastre personale cu Dumnezeu. O mlădiță tăiată și îndepărtată de viță nu mai poate aduce rodul așteptat, se ofilește repede și moare.

Isus îmi vorbește astăzi într-un mod foarte personal: „Eu sunt vița”, dacă tu… lucrezi împreună cu mine, studiezi împreună cu mine și dacă mă inviți chiar și în relațiile tale, atunci totul își recapătă sensul deplin, inima ta este cuprinsă de bucurie și vei aduce roadele așteptate.

Pot să-mi găsesc astăzi câteva minute pentru a sta cu Isus în tăcere și pentru a simți cum legătura dintre El și mine se reînnoiește?

Rugăciune

Doamne, învaţă-mă să fiu generos. Învaţă-mă să te slujesc aşa cum ţi se cuvine; să dăruiesc şi să nu socotesc cât dau, să lupt şi să nu bag în seamă rănile, să trudesc şi să nu caut odihna, să muncesc şi să nu aştept răsplată, în afara aceleia de a şti că fac voia ta.

Exprimaţi-vă opinia