31.05.2020, Idaho (Catholica) – Când Monica Salinas a plecat la muncă pe 2 mai, nu se aștepta ca un gest al ei să devină un hit viral în rețelele sociale sau subiectul știrilor din toată țara. Dar așa a fost. Pentru că s-a oprit un moment să se roage, iar acel moment a fost surprins de o cameră video. Monica, de 41 de ani, livrează pachete pentru Amazon în Idaho. Originară din Texas, ea locuiește în Idaho și, împreună cu mama ei, cântă în corul parohiei catolice Sf. Paul din Nampa, Idaho, de lângă Boise.

În cursa de livrări din 2 mai, Salinas a văzut un semn la ușa unui client ce a făcut-o să se oprească o clipă. Semnul explica faptul că un copil cu nevoi medicale locuia acolo și li se mulțumea șoferilor pentru livrarea proviziilor de care acesta avea nevoie. Copilul, Lucas Pearson, de 9 luni, are o afecțiune cardiacă responsabilă de anumite probleme cu hrănirea. El necesită anumite medicamente ce au fost livrate de Amazon. Când Monica a văzut nota, s-a oprit să se roage pentru Lucas. „Livram un pachet și am văzut un mesaj pe ușă, în care se explica faptul că bebelușul din casă avea nevoie de multe lucruri și este recunoscător pentru livrarea acestora. M-a impresionat”, a spus Monica pentru CNA. „Am spus: ‘Dragă Dumnezeule, te rog să protejezi această familie prin Sângele Tău prețios, și acest copil, ca să crească și să devină un bărbat.” După ce a terminat rugăciunea, Monica și-a făcut semnul crucii și a plecat de pe pridvorul casei.

Raquel Pearson, mama lui Lucas, a văzut-o pe Monica rugându-se datorită camerei video instalată la intrare. A fost la rândul ei impresionată. „Am văzut cu soțul meu videoclipul și am început să plângem. Am fost foarte recunoscători că o străină și-a sacrificat timp din ziua ei foarte aglomerată pentru a se ruga pentru copilul nostru”, a spus femeia pentru CNA. „Am postat videoclipul pe Facebook și oamenii au început să o recunoască.” Într-adevăr, oamenii și-au dat seama că este Monica Salinas. Videoclipul a devenit viral și a fost distribuit de peste 100.000 de ori. A fost prezentat în emisiunile naționale de știri timp de câteva zile.

Mama lui Salinas, Dora Salinas, spune că videoclipul surprinde viața de credință a fiicei sale. „Amândouă suntem membrele unui cor din parohia noastră. Ea cântă, cântă la chitară, îl laudă pe Dumnezeu cu tot sufletul, mereu”, a spus Dora Salinas pentru CNA, despre fiica ei Monica. „În acea zi a simțit compasiune pentru copilul bolnav și pentru suferințele părinților săi. De aceea s-a oprit acolo puțin timp, doar puțin timp să se roage, pentru că ei [oamenii care livrează pentru Amazon] se grăbesc întotdeauna, au foarte puțin timp pentru a-și livra pachetele”, a explicat Dora. Monica Salinas a declarat pentru CNA că speră că videoclipul viral va invita mai multe persoane la rugăciune. „Dumnezeu a fost întotdeauna foarte important în viața mea și aș dori să îi le spun tuturora că Dumnezeu este bun. Eu le spun mereu oamenilor, în fiecare zi, că Dumnezeu este bun.”

EWTN News@EWTNews

📹

VIDEO | Know the story behind this viral video: Monica Salinas was delivering an order from @amazon when a message touched her heart and she was moved to pray for a little boy named, Lucas.

Exprimaţi-vă opinia