Meditația zilei

Publicatla 25 October 2019

Vineri, 25 Octombrie 2019
Psalmul 118: Învață-mă Doamne hotărârile Tale

Din dialogul cu Dumnezeu realizez că în graba vieții mele Tu ești pacea mea, când mă dezechilibrează frica, privirea Ta îmi dă siguranță și stând lângă Tine observ că nu am nevoie de multe și prezența Ta mă face să am încredere că pot întâmpina dificultățile.

Doar atunci trăiesc cu adevărat când Te urmez și când văd opera mâinilor Tale prin oamenii cu care mă întâlnesc. Privesc la oamenii care participă în planul Tău, care fac parte din echipa Ta, care își iau timp pentru a sta cu Tine și celebrează binele. Cred că ei îndeplinesc poruncile Tale.

Mă simt că particip în planul lui Dumnezeu?

Rugăciune

Isuse scump, ajută-mă să răspândesc lumina Ta oriunde merg. Umple-mi inima cu Duhul Tău și cu viața Ta… Luminează prin mine și fii prezent în mine, astfel încât orice suflet cu care intru în contact să simtă prezența Ta din inima mea. Fă ca ceilalți, privindu-mă, să nu mă vadă pe mine, ci pe Tine! Rămâi cu mine și voi începe să luminez așa cum Tu luminezi, astfel încât să fiu lumină pentru alții… Ajută-mă să Te vestesc fără a Te predica, nu prin cuvinte, ci prin exemplul meu, cu o forță puternică care atrage, cu influența binefăcătoare a ceea ce fac, cu plinătatea vizibilă a iubirii pe care inima mea o are pentru Tine.

Maica Tereza de Calcutta

Exprimaţi-vă opinia