Ca pe un Concert de suflet pentru suflători și colindători, avându-i ca soliști pe:

Cristina Cincan, Manuela Luciana Mureșan – Oboi, Cristiana Crăciun – Fagot, Clara Robu – Mezzosoprană, Claudia Nedelcu – Alto, Teofil Cernica – Bariton, Vlad Năstase – Clavecin.

poza concert

 

Cei peste 60 de participanți, dintre care amintim pe Ambasadorul Belgiei la București, Excelența Sa dl. Thomas Baekelandt alături de soția sa, au fost cu mult decât spectatori, contribuind fiecare cu timpul, cu pregătirea sau cu generozitatea proprie la un eveniment muzical pentru minte, inimă și solidaritate.

https://www.facebook.com/jrsromania/videos/214574382794348/

Și cum mai mulți s-au întrebat ce are un comun un Concert de muzică clasică cu Centrul Pedro Arrupe, răspunsul a fost dat de o ușă trântită de curent: practic, același vânt care mișcă stihiile pune în mișcare destinele a milioane și milioane de persoane vulnerabile în căutarea unei vieți demne, același suflu inspiră creator compozitorii și interpreții muzicii ascultate, precum și pe toți cei strânși laolaltă să asculte, să se roage și să primească dăruind… Spiritul Crăciunului.

https://www.facebook.com/jrsromania/videos/193593238257138/

Crăciunul se apropie nu doar pe zi ce trece, ci prin fiecare gest asemenea acestui Concert: mulțumim tuturor celor care ne-au prilejuit o seară magică, cu „m” dela Magi!

Marius Taloș SJ

 

 

Exprimaţi-vă opinia