Centrul „Pedro Arrupe” din București, al Părinților iezuiți, găzduiește în perioada 13 octombrie – 18 noiembrie 2018, un curs de Formare spirituală pentru laici și persoane consacrate, împărțit în 4 module de câte un week-end.

Primul modul – „Rugăciunea biblică” – este moderat de Sr. Francisc Băltăceanu, Sr. Monica Broșteanu și Pr. Iosif Șandru SJ, și se desfășoară în zilele 13-14 octombrie 2018. Al doilea modul – „Rugăciuni meditative” – este moderat de Pr. Bogdan Bălașcă OFMConv., Sr. Ruth Casey FCJ, Pr. Marius Taloș SJ, și are loc pe 03-04 noiembrie 2018.

Modulul al treilea – „Discernământul spiritual” – este moderat de Pr. Claudiu Mikos SJ, Pr. Dan Suciu FSJ, Pr. Marius Taloș SJ, și se desfășoară în zilele 10-11 noiembrie. Iar cel de al patrulea modul – „Milostivire și vindecare” – este moderat de Pr. Bogdan Bălașcă OFMConv., Pr. Iulian Budău SJ și Pr. Marius Taloș SJ, și va fi pe 17 și 18 noiembrie.

Întâlnirile de formare au loc sâmbăta și duminica, între orele 9.00 și 16.00, și cuprind seminarii tematice, exerciții de rugăciune și dansuri meditative, ilustrații muzicale și secvențe cinematografice. În fiecare zi va fi celebrată Sf. Liturghie. Participanților li se oferă posibilitatea însoțirii spirituale în timpul Exercițiilor Spirituale din Advent.

Înscrierile se fac până pe 7 octombrie 2018, în urma unei discuții purtate cu una dintre persoanele de contact: Sr. Patricia Rediu CJ (patric_cj @ yahoo.com). Sr. Ruth Casey FCJ (ruthfcj @ gmail.com), Pr. Marius Taloș SJ (talos.m @ iezuiti.ro).

Cursul se desfășoară la Centrul „Pedro Arrupe” din capitală, str. Ilie Opriș 54 (metrou Constantin Brâncoveanu). Prânzul va fi servit la pachet. Cota de participare este de 100 lei de persoană pentru întregul curs.

Exprimaţi-vă opinia