• 22 Sep 2017

Scriitoarea americană Jeannie Gaffigan s-a întors la Dumnezeu după ce doctorii au descoperit că suferă de o tumoare pe creier. Credința a ajutat-o să treacă prin încercările bolii.

Însoțindu-i pe cei cinci copii ai săi, Marre, Jack, Katie, Michael și Patrick, la pediatru, Jeannie Gaffigan profită de ocazie pentru a-i spune medicului și despre propriile sale probleme de sănătate. Scriitoarea, producătorul de sitcom și soția actorului Jim Gaffigan, era de la începutul anului subiectul unor “enorme dureri de cap și vertiji”, precum și a unor probleme de echilibru și de auzu. Precaut, medicul pediatru i-a sugerat să facă analize amănunțite. În urma RMN-ului i-a fost descoperită o tumoare masivă, de dimensiuni mari, care se dezvolta în jurul tulpinii creierului.

În loc să se prăbușească, ea se întoarce imediat înspre Dumnezeu: “Voi avea nevoie de ajutorul tău. Va trebui să mă călăuzești prin această încercare pentru că nu am nici o idee ce mă așteaptă … și cred că vei avea multe de făcut pentru mine.”

“Mâna lui Dumnezeu a fost cu mine la fiecare pas”

Tumoarea din fericire s-a dovedit a nu fi canceroasă, dar prin comprimarea nervilor exista un risc real de paralizie totală sau parțială. Mai mult ca oricând, Jeannie și-a pus încrederea în Dumnezeu. Operația a fost programată pentru 18 aprilie 2017, a doua zi după Paște, la Spitalul Mount Sinai din New York. Pentru a se pregăti, l-a contactat pe un văr de-al său care locuiește în Long Island, “un practicant al rugăciunii”, care a început un lanț de rugăciune.

Operația a durat nouă ore, dar a fost un adevărat succes. Astăzi, Jeannie, salutând activitatea medicală, mărturisește: “Acum am un sentiment reînnoit al puterii rugăciunii și o altă viziune asupra scopului meu aici și pentru copiii mei. Am avut multe întâlniri spirituale cu Dumnezeu în timpul acelor zile întunecate de la spital. Nu există nici o îndoială că mâna lui Dumnezeu a fost cu mine la fiecare pas.”

Traducere: ACC

Sursa:it.aleteia.org; e-communio.ro

Exprimaţi-vă opinia