Așa am trăit MAGIS 2017/ Partea a treia

Publicatla 5 September 2017

bucuresti 2

Magis a insemnat, pentru mine, o experienta extraordinară. M-a îmbogățit, m-a făcut să mă redescopăr, să-L descopăr pe Dumnezeu în aproapele, în ceea ce ma înconjoară.

Am ajuns să particip din întâmplare, cineva mi-a povestit cu însuflețire despre acest festival, despre tot ceea ce se întâmplă. Nu văzusem niciodată Bucureștiul, si ironia sorții, l-am văzut cu această ocazie, oarecum, deoarece am avut zile pline si n-a rămas mult timp pentru plimbări.

Mi-am făcut prieteni noi, am avut parte de clipe minunate petrecute împreună, mâncare delicioasă si nu în ultimul rând ne-am rugat cu fervoare.

La casa de bătrâni Sfânta Maria, am întâlnit persoane deosebite, fără să uit să menționez si de personalul casei, care ne-a uimit prin bunăvoință, răbdare si deschidere. Fiecare persoană vârstnică cu care am făcut cunoștință a lăsat o urma în sufletul meu, am primit îndemnuri, împărtășiri de experiențe, dar si priviri călduroase, zâmbete de recunoștință.

Am avut parte de niște zile de neuitat, iar tot ceea ce am experimentat în cadrul Magis din acest an s-a dovedit magistral în adevăratul sens al cuvântului.

Multe mulțumiri celor ce au gândit si au organizat această tabără, si s-au implicat pentru a ne oferi, nouă magisienilor, tot ceea ce am trăit în acest timp ce a trecut prea repede, dar în mod minunat.

bucuresti

Iulia Pricop 18 ani, din Baia Mare

Exprimaţi-vă opinia