Broşura “De la răsărit până la apus”, nr. 9-10, septembrie-octombrie 2016, poate fi achiziţionată gratuit în format digital. Ea poate fi citită cu multă uşurinţă pe smartphone, tabletă sau computer.

Începând de anul viitor (2017), pentru cei care folosesc broşura “De la răsărit până la apus” va exista posibilitatea achiziţionării fără taxele poştale care uneori (în special pentru străinătate) înseamnă triplul abonamentului. Până atunci, pentru a experimenta avantajele, câteva numere sunt puse la dispoziţia cititorilor gratuit.

Iubitorii de cărţi care preferă să citească pe smartphone, tabletă sau computer au la dispoziţie, la un preţ redus, alte trei cărţi: Dumea Claudiu, Pelerin în Ţara Sfântă. Ghid geografic şi religios al Israelului; Ivancic Tomislav, Dumnezeu schimbă; Felician Tiba, Împreună, şi la bine, şi la greu. Mărturii de la familii pentru familie. Acestea se adaugă cărţilor anunţate în luna iunie.

Cărţile Editurii “Presa Bună” în format electronic sunt puse la dispoziţia dv. prin intermediul partenerului Rakuten Kobo Inc.

Pentru a putea descărca gratuit broşura “De la răsărit până la apus” (iulie-august, septembrie-octombrie) şi cartea “Rugăciuni” sau pentru a achiziţiona cărţi, trebuie să parcurgeţi următorii paşi:

1. Creaţi un cont pe portalul www.kobo.com sau prin intermediul aplicaţiei dedicate;

Instalaţi aplicaţia kobo pe smartphone, tabletă, computer. Aplicaţia este disponibilă gratuit pentru iOS, Android, Blackberry, Windows şi Mac OS;

2. Conectaţi-vă cu datele dv. în aplicaţie (pentru conectare puteţi folosi şi contul de Facebook sau de Google+);

3. Căutaţi titlul dorit şi descărcaţi-l (toate cărţile cumpărate sunt disponibile pe 5 device-uri conectate cu acelaşi cont); nu este necesară instalarea unei alte aplicaţii pentru a vizualiza cărţile descărcate, indiferent de pe ce device vă conectaţi.

Paşii 1 şi 2 vor fi parcurşi o singură dată pentru crearea contului şi instalarea aplicaţiei. Pe site-ul www.ercis.ro vor fi anunţate toate titlurile disponibile în format electronic.

Până acum aveţi la dispoziţie:

 

Exprimaţi-vă opinia