Centrul Spiritual Manresa organizează în perioada 13 – 21 august o serie de exerciții spirituale pentru orientare în viață.

Cu exercițiile de orientare dorim să venim în întâmpinarea acelor tineri care, fiind angajați în mod serios în studiu sau în muncă și având o viață umană solidă și animată în interior de către Duhul care îi face să trăiască în lumina Domnului, își pun de ceva timp în mod serios întrebarea: eu la ce sunt chemat? Ce orientare să dau vieții mele? Cum să slujesc mai bine Biserica și societatea? Cum să concretizez aspirațiile pe care le port în mine? Cum să trăiesc în armonie cu planul lui Dumnezeu pentru mine?

Exercițiile sunt destinate tinerilor cu vârsta cuprinsă între 17 și 30 de ani și care doresc să parcurgă un drum de dezlipire și de purificare a minții și a inimii, în lumina lui Dumnezeu, înviorați de harul Duhului Sfânt. Dacă vrei sa participi pregătește-te de pe acum  printr-o rugăciune mai intensă  și  o deschidere mai generoasă  și iubitoare față de aproapele.

Înscrierile se pot face trimițând un e-mail cu datele personale (nume, orașul de proveniență, vârsta, nr de telefon) la adresa: centrulmanresa@iezuiti.ro

Vă așteptăm cu drag!

Pr. Olivo și însoțitorii

2016 ES tineri

Exprimaţi-vă opinia