iubire cruce

“Dragostea este îndelung răbdătoare” (1Cor 13,4). Prin acest subtitlu împrumutat de la apostol înţelegem pe de o parte cât de importantă este “răbdarea noastră cea de toate zilele”, dar şi faptul că, fiind coextensivă cu iubirea care singură rămâne până la sfârşit, răbdarea este primitoare de mântuire!

Aşadar, fie că cerem punctual “aveţi puţintică răbdare” ori facem apel la convertirea firii noastre prin apelul “fiţi răbdători”, răbdarea poate fi înţeleasă ca un “post al vremelniciei noastre” în faţa tuturor adversităţilor, văzute sau nevăzute. În acest context este providenţial să luăm aminte la şapte opriri din reculegere care ne antrenează “muşchiul” răbdării prin tot atâtea exerciţii spirituale, înţelese ca îndeletniciri repetitive şi prielnice vieţii, trupeşti şi sufleteşti deopotrivă. Participanţii le vor descoperi şi le vor trăi binefacerea la Centrul “Gaudium et Spes” din Traian!

Îndrumătorul acestor zile de reculegere va fi pr. Marius Taloş, SJ.

Programul începe vineri, 17 iunie 2016, la 18.00 şi se termină duminică, 19 iunie, după prânz.

Toţi cei doritori se pot înscrie prin telefon (Pr. Adrian Fărăoanu, 0766/323384) sau prin e-mail, la adresa gaudiumetspestraian@gmail.com.

Vă aşteptăm!

Pr. Adrian Fărăoanu

 

Exprimaţi-vă opinia