• 06 Noi 2015

Papa Francisc va lansa în noiembrie un album de muzică rock, care se va intitlua Wake Up. Acesta va conține 11 melodii și cuprinde fragmente din discursurile ținute de Papa, combinate cu imnuri creștine, informează rollingstone.com.În discursurile care se vor regăsi pe album, Papa vorbește în mai multe limbi, dintre care spaniolă, franceză, italiană și engleză și discută pe mai multe teme, cum ar fi pacea, demnitatea sau mediul înconjurător.

Albumul vrea să transmită mai multe mesaje, printre care speranța, credința și solidaritatea.

Papa Francisc a colaborat cu producătorul Don Giulio Neroni, cu muzicianul Tony Pagliuca, cel care a compus mai multe piese de pe acest disc, inclusiv „Wake Up! Go! Go! Forward!„, şi cu trupa italiană de muzică rock progresiv Le Orme.

Albumul „Wake Up!” cuprinde următoarele melodii: „Annuntio Vobis Gadium Mangum”, „Salve Regina”, „Laudato Sie…”, „Poe Que’ Sufren Los Ninos”, „Non Lasciatevi Rubare La Speranza!”, „La Iglesia No Puede Ser Una Ong!”, „Wake Up! Go! Go! Forward!”, „La Fa Es Entera, No Se Licua!”, „Pace! Fratelli!”, „Per La Famiglia” şi „Fazei O Que Ele Vos Disser”.

Producătorii albumului au anunțat că o parte din încasările venite în urma lansării vor merge către refugiați. Albumul va fi lansat pe 27 noiembrie.
Ascultă aici: Wake Up! Go! Go! Forward! – Piesa care da titlul albumului rock al Papei Francisc

Sursa: e-communio.ro; m.b1.ro

Exprimaţi-vă opinia