Un alt început!
solidaritate-umanitate-schimbare
‪#‎colectiv‬
Alaturati-va eforturilor de ajutorare a persoanelor care sunt victimele tragediei de la #colectiv!  donatie JRS colectiv
Fii umanitar! Doneaza si tu!
Asociatia JRS Romania a cumparat si distribuit produse medicale in folosul celor internati la Spitalul Clinic de Urgenta Prof. Dr. Bagdasar-Arseni si ne vom indrepta acum atentia noastra catre Spitalul clinic de urgenta chirurgie plastica, reparatorie si arsuri si Sf. Ioan. Donatiile vor continua.
Alatura-te campaniilor desfasurate de Crucea Rosie sau de catre alte organizatii sau doneaza direct produse sau bani rudelor victimelor, spitalelor.
Doneaza sange! Urmareste campania Societatii Studentilor in Medicina din Bucuresti desfasurata in perioada 9-13 noiembrie in Holul de Onoare al Facultatii de Medicina din cadrul UMF “Carol Davila (intre orele 8.00 si 12.00) sau urmareste alte campanii de donare de sange!
Pana in prezent am cerut ajutorul pentru refugiati, acum le cerem si lor ajutorul, sa actionam impreuna! Daca esti refugiat, implica-te, arata compasiune fata de oamenii care te-au gazduit!
Fii solidar! Avem nevoie de unitate, avem nevoie sa depasim falsele bariere care s-au interpus intre noi! Avem nevoie sa speram in continuare, avem nevoie sa credem in noi, avem nevoie de schimbare! Ne asteapta in fata un alt inceput. Acesta se construieste doar prin noi. Alatura-te eforturilor colective de schimbare!
Sursa: JRS Romania

Exprimaţi-vă opinia