AG CRSM-CSMR

Centrul de Spiritualitate “Manresa” din Cluj găzduiește cea de-a XXXVII-a Adunare Generală a Conferinţei Superiorilor Majori din România (CSMR) şi cea de-a XXV-a Adunarea Generală a Conferinței Române a Superioarelor Majore (CRSM), în perioada 13-16 octombrie 2014, fiind a doua adunare generală comună, după cea de anul trecut, desfăşurată la Şumuleu Ciuc.

Tema adunării generale va fi: “Percepția actuală a Bisericii şi a societății civile asupra vieții consacrate din România”.

Întâlnirea este organizată pentru superioarele majore, superiorii majori și delegatele / delegații lor, precum şi pentru cei care sunt preşedinţii de comisii.

Pentru a aprofunda această temă vor fi invitați la adunarea generală reprezentanți din diferite categorii de persoane care colaborează cu persoanele consacrate. Un chestionar a fost trimis celor implicați în pregătirea acestei adunări.

Este a două oară când cele două conferințe ale persoanelor consacrate, feminină şi masculină, desfășoară partea formativă împreună. Prima adunare generală comună a fost la Şumuleu Ciuc în perioada 8-12 octombrie 2013.

Pr. Tiberio Scorrano, OCarm,
secretar general CSMR

 

Exprimaţi-vă opinia