Meditația zilei

Publicatla 24 October 2020

Sâmbātā 24 Octombrie 2020

“…ca să nu mai fim copii purtaţi de valuri şi duşi încoace şi încolo de orice vânt al învăţăturii prin înşelăciunea oamenilor, prin viclenia lor în a proiecta inducerea în eroare”. Ef 4, 14

Sfântul Paul a scris comunității din Efes într-un moment delicat. Oamenii își pierdeau foarte ușor credința pentru că nu erau bine înrădăcinați în Isus Cristos. Ca și astăzi, circulau tot felul de curente inventate de anumite persoane. Era ușor să fii indus în eroare. De aceea, suntem chemați azi ca și atunci să avem o credință puternică, să ne uităm mai mult la Isus, să ne reîntoarcem la El.

În orice moment să avem un discernământ sănătos, să-l invocăm pe Duhul Sfânt, să căutăm momente de tăcere pentru a-L putea auzi pe El care este dătător de viață. Numai așa vom fi persoane echilibrate și de ajutor pentru aproapele. Astăzi suntem chemați să fim mărturisitori credibili.

Încearcă să fii atent azi la modul tău de a cântări lucrurile. Sunt după cum gândește Tatăl nostru?

Rugăciune

Doamne, înainte de a spune ceva, ajută-mă să fac un discernământ bun pentru a nu fi piatră de poticnire pentru cine întâlnesc pe drumul vieții!

Exprimaţi-vă opinia